FOTOD: Äripäev Business Golf

Kadrin Karner, Raul Mee 16. august 2011, 11:18

Möödunud nädala lõpp pani punkti Äripäev Business Golf Open 2011 finaalvõistlusele Otepää golfikeskuses. Esikoha väärilisteks tunnistati võistluses meeskond, kuhu kuulusid Tarmo Tshernjavski, Signe Tshernjavski, Kristjan-Thor Vähi ja Marek Pärtel. „Finaalvõistlusel osales tänavu kokku 19 ja eelvõistlustel 27 neljaliikmelist meeskonda,“ rääkis Otepää golfikeskuse juht Kristi Laur ja lisas: „igal juhul oli näha firmade hulgas tõusvat huvi Äripäeva golfiturniiril osalemise vastu. Eriti torkas silma osalenud meediaettevõtete mitmekesisus – lisaks Kanal 2-le, liitusid TV3 ja Best Press ja ajakirjade nagu Jalka, Tennis, Golf  võistkonnad.“ Esikoha auhind oli magus – võistkond lennutati koos hotellimajutusega Portugali. „Oleme alati panustanud esikohtade võitjate auhindadesse ning aastate jooksul on parimad saanud käia USA-s, Türgis, Tsehhis, Ahvenamaal ja mujal golfi sihtkohtades,“ rääkis Laur.

„Finaalvõistlusel osales tänavu kokku 19 ja eelvõistlustel 27 neljaliikmelist meeskonda,“ rääkis Otepää golfikeskuse juht Kristi Laur ja lisas: „igal juhul oli näha firmade hulgas tõusvat huvi Äripäeva golfiturniiril osalemise vastu. Eriti torkas silma osalenud meediaettevõtete mitmekesisus – lisaks Kanal 2-le, liitusid TV3 ja Best Press.“ Esikoha auhind oli magus – võistkond lennutati koos hotellimajutusega Portugali. „Oleme alati panustanud esikohtade võitjate auhindadesse ning aastate jooksul on parimad saanud käia USA-s, Türgis, Tsehhis, Ahvenamaal ja mujal golfi sihtkohtades,“ rääkis Laur.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    19. August 2011, 15:38
    Otsi:

    Ava täpsem otsing