Dalai-laama: üleilmse finantskriisi tagaon hoolimatus

Sirje Rank 17. august 2011, 16:12

"Finantskriisil on samad põhjused,   mis paljudel inimkonna hädadel –   ülim enesekesksus ja hoolimatus kaasinimeste vastu."

„Olen oma ärijuhtidest sõpradelt küsinud, mis kriisi põhjustas,“ ütles dalai-laama. „Üks ütleb ahnus, teine varjatud mahhinatsioonid, kolmas rumalus.“ Sisuliselt taandub aga kõik suhtumisele – kui valdav hoiak ei oleks ülim enesekesksus ning vaid (oma)kasumi jaht, hoolimata sellest, milliseid tagajärgi see võib kaasa tuua keskkonnale ja kaasinimestele, poleks sellist kriisi sündida saanud, arvab usujuht.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. August 2011, 09:03
Otsi:

Ava täpsem otsing