Teisipäev 17. jaanuar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Merkel-Sarkozy lasid vana džinni pudelist välja

Romet Kreek 19. august 2011, 08:01

Mullu toetust mitteleidnud finantstehingu maksuidee käisid Prantsuse president Nicolas Sarkozy ja Saksa kantsler Angela Merkel sel nädalal taas välja. Mida see maks hõlmaks instrumentide ja riikide osas, kui suur oleks maksumäär ja mis oleks maksustamiskoha määratlus, on teadmata.

Selles osas on oodata värskemat infot septembris. "Me ei saa olla olukorras, kus maks kehtib Dublinis ja ei kehti Londonis," ütles Iiri rahandusminister Michael Noonan. Ta lisas, et maksuideele leiab palju vastseid tugeva finantsteenustega riikides nagu Luksemburgist, Hollandist ja isegi Prantsusmaalt.

Üleeile teatas Euroopa finantsturgude assotsiatsioon, et pangatasu lööks majanduskasvu. Viimasega ei ole Euroopas tervikuna lood kiita.

Loe pikemat artiklit tänasest paberlehest.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. August 2011, 09:10
Otsi:

Ava täpsem otsing