Trigon PD kahjum vähenes järsult

Romet Kreek 22. august 2011, 16:26

Trigon PD teise kvartali kahjum kukkus mulluselt 7845 eurolt 823 eurole, teatas ettevõte börsile.

Renditulu vähenes 7046 eurolt 6180 eurole.

Mullu teises kvartalis olid ettevõttel kinnisvarainvesteeringutega seotud kulud summas 9535 eurot, mis seekord puudusid.

Hetkel omab AS Trigon Property Development ühte kinnisvaraarendusprojekti, milleks on 36 hektari suurune maa-ala Pärnu linnas. Alale on plaanis arendada kommertskinnisvara. Kuni arendustegevuse alguseni antakse kinnisvara rendile kolmandatele isikutele. Kontsernil on plaanis müüa mõned kinnistud finantseerimaks arendustegevust. AS Trigon Property Development kaalub äritegevuse laiendamist ning analüüsib erinevaid uute projektide omandamise võimalusi.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. August 2011, 16:26
Otsi:

Ava täpsem otsing