III koht: Saarek pingutab ja õpib oma vigadest

Ketlin Rauk 31. august 2011, 00:00

AS Saarek ostab metsamarju ja seeni kokku Eestist, Lätist, Rootsist, Valgevenest, Ukrainast ja Venemaalt. Ettevõtte peamised kliendid külmutatud metsamarjade valdkonnas on Euroopa toiduainetööstused ning Aasia farmaatsiatööstus. Marjalisandite puhul aga kasutavad Saareki teenust ja toodangut eelkõige piima- ja jäätisetööstused, edaspidi on neil plaanis pakkuda toodangut ka pagaritööstustele.

ASi Saarek juhataja Raul Kets ütleb, et ega nende edukuse taga mingit erilist tegurit olegi - lihtsalt on püütud kogu aeg kõvasti tööd teha, see ongi põhiline.

"Ma ei ütleks, et oleme viimaste aastate jooksul teinud midagi oluliselt teistmoodi kui varem," sõnab ta. "Kuigi eks oma vigadest püüame kindlasti õppida ja anda endast parimat." Kets usub, et edule on suuresti kaasa aidanud hea koostöö paljude partneritega.

"Tulevikus soovime olla ikka usaldusväärne partner kõigile, kellega koostööd teeme," märgib Kets.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:12
Otsi:

Ava täpsem otsing