Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Mägus: hotellinduses näha suurt käibe ja kasumi kasvu

Anne Oja 05. september 2011, 20:15

II kvartalis oli käibe kasv eelmise aastaga võrreldes suur ja seetõttu paranes loomulikult ka rentaablus, rääkis Eesti ettevõtete müügi ja kasumi kasvu statistikat kommenteerinud Nordic Hotelsi juht Feliks Mägus.

"Hotellinduses on olnud kasvud üsna suured, kuid madalalt baasilt. 2010 oli ka kasv, kuid väga madalalt 2009. aasta baasilt. Loomulikult tähendab mahu kasv ka rentaabluse paranemist," sõnas Mägus. "Mis puudutab Nordic Hotelsit, oli meie tulemus analoogne turuga, st 2010. aasta omast oluliselt parem."

Mägus lisas, et III kvartal on turismile ja teenindusele alati kõige parem kvartal nii mahtude kui ka rentaabluse poolelt. "Pigem on küsimus, kas see kasv on jätkusuutlik ja mis saab edasi. Ärevad uudised võivad IV kvartali ja tuleva aasta I kvartali tulemustele mõju avaldada," kommenteeris ta.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. September 2011, 20:16
Otsi:

Ava täpsem otsing