Autojuhi uus sõber vabastab käed

Alyona Stadnik 09. september 2011, 00:00

Tootjate Parrot ja Nokia käed-vabad-seadmeid müüva Bellum Valvesüsteemid OÜ omanik Tõnu Rästas soovitab mõlemat. "Need on kindlad valikud. Parrot on üks suuremaid handsfree'de tootjaid, kes pakub ka autotehastesse paigaldatavaid handfree-mooduleid," kommenteeris Rästas.

Tundmatute toodetega võib juhtude, et uuemate telefonide puhul ei ühildu nad üldse või ainult osaliselt või ühilduvad katkendlikult, lisas Rästas. "Seega väga lihtsaid ja odavaid asju ei julge soovitada. Odavamate puhul on suur probleem telefonide kaja mikrofoni ja valjuhääldi vahel. Seda ei kuule mitte juht, vaid see, kes autosse helistab," märkis Rästas.

Aftermarket Eesti OÜ omaniku Siim Siimsoni sõnul on handsfree'de puhul kõige tähtsam kvaliteet. "Kuidas see hääle edasi annab ja mismoodi see teiselt poolt kostub," märkis Siimson.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 19:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing