Neivelti Venemaa-äri on hullult kasumis

Anne Oja 13. september 2011, 19:04

Pank Sankt-Peterburg neljakordistas I poolaastal puhaskasumi, teenides 1,127 miljardi rubla asemel 4,495 miljardit rubla, vahendas Delovõje Vedomosti.

Ettevõtja Indrek Neivelt on Sankt-Peterburgi nõukogu esimees. Ülisuurest kasumist raporteeris pank seoses kuulumisega 30 suurema Venemaa panga sekka. Sankt-Peterburgi panga tulemused osutusid paremaks analüütikute prognoosist. Analüütikud pakkusid poolaastakasumiks konsensuslikult 4,3 miljardit rubla, kirjutas vedomosti.ru.

II kvartalis teenis Sankt_Peterburg 2,4 miljardit rubla, mis tähendab kolmekordset kasvu. Prognoos lubas vaid 2,2 miljardilist puhaskasumit. 2010. aasta II kvartalis oli puhaskasumiks 777 miljonit rubla.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. September 2011, 19:04
Otsi:

Ava täpsem otsing