UBSi miljardihäving lõhnab kriminaalselt

Elmar Ots 15. september 2011, 15:14

Politsei nabis Londonis kinni Šveitsi pangale UBS   1,5 miljardi euro suuruse kahjumi põhjustanud maakleri.

Politsei võttis 31aastase maakleri Kweku Adoboli kinni läinud öösel Londonis, vahendab ajaleht Talouselämä välisajakirjandust. Šveitsi ajalehe NZZ väitel töötas mees Londonis UBSi aktsiaturgude osakonnas. Pank olevat avastanud hiigelkahju pooljuhuslikult kolmapäeval, teatanud sellest kohe võimudele ning viimased algatasid uurimise. Tegu ei pruugi olla hooletuse või õnnetu juhusega, sest maakleri kohta öeldakse luuleliselt, et tal olevat „palju kriminaalset energiat”.


Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. September 2011, 09:53
Otsi:

Ava täpsem otsing