Neljapäev 23. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

"Eesti turul ma järgmist krahhi ei usu"

Indrek Kald 19. september 2011, 11:05

Eestis ma järgmist krahhi ei usu, sest eelmise tulemusena on meie majanduse struktuur oluliselt elutervem, kinnitas Webmedia juht Priit Alamäe.

"Eksporditurgudel tegutsejate jaoks võib järgmine globaalne jahenemine kaasa tuua veelgi suurema konkurentsi kasvu ja hinnasurve, mis omakorda kasvatab survet sisemise efektiivsuse kasvule ja spetsialiseerumisele," märkis Baltimaade suurima tarkvaraettevõtte juht.

"Minu töö pole majandusprognoose teha, vaid kujundada ettevõtet selliselt, et see igas kliimas oleks võimeline kasvama ja arenema. Küsimus on ainult kasvu kiiruses," lisas Alamäe. 

Tema sõnul eristab Eesti parimaid ettevõtteid kasvu otsimine Eestist väljastpoolt, rahvusvaheline juhtkond, julgus riskida ja eksida, sisemine vajadus kasvada ja areneda, oskus ennast rahvusvaheliselt müüa ning kartuse puudumine lisakapitali kaasamise ees.

Priit Alamäe räägib oma ettevõtte ja laiemalt kogu ärisektori võimalustest 2012. aastal sel kolmapäeval Äripäeva konverentsil Äriplaan 2012. Lisaks temale esinevad Alar Tamming, Endel Siff, Fjodor Berman, Hillar Teder, Jaan Puusaag, Jürgen Ligi, Jüri Mõis, Madis Müller, Margus Reinsalu, Oleg Ossinovski, Priit Perens, Rain Lõhmus, Raivo Kütt, Riho Unt, Ülo Pärnits jt.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. September 2011, 15:43
Otsi:

Ava täpsem otsing