Reede 24. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Riskikartlikkus survestab arengumaade valuutasid

Maarja-Liis Mitri 19. september 2011, 20:25

Kui enamik arenevate turgude valuutasid on sel aastal tugevnenud, siis viimastel päevadel on trend oma suunda muutnud ja investorid soovivad üha enam oma arenevate turgude valuutapositsioonidest loobuda, kirjutab The Wall Street Journal.

Arenevad turud on viimase paari aasta jooksul näinud enim raha sissevoolu, sõnas arengumaadele keskenduv Pharo Managementi portfellihaldur Mark Dow, lisades, et nüüd, kui investorid on muutumas üha riskikartlikumaks, soovitakse aina enam loobuda ka investeeringutest arengumaade valuutadesse.

Kui varemalt oli arengumaade võlga investeerimine Ühendriikide obligatsioonidele heaks alternatiiviks, siis nüüd võib ka selles varaklassis tavapärasest aktiivsemat müügisoovi täheldada, kirjutab WSJ.

Esmaspäeval tugevnes dollar Brasiilia reaali ja Lõuna-Aafrika Vabariigi randi suhtes ligikaudu 3%.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. September 2011, 20:25
Otsi:

Ava täpsem otsing