Laupäev 10. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Swedbank veel kaalub Tallinna börsile tulekut

Fredy-Edwin Esse, California, Kadrin Karner 24. september 2011, 10:27

Kevadel aktiviseerunud jutud Swedbanki börsiletulekust Baltimaades pole veel täiesti maha maetud ning pank kaalub endiselt võimalust noteerida aktsiad Balti börsi põhinimekirjas.

Mais Äripäevaga vestelnud Swedbanki Baltimaade suurklientidega tegeleva üksuse juht Per Aspegren kinnitas, et pangal on tõsine plaan börsidele minna, kuid rõhutas, et lõplikud otsused tehakse siiski suvel.

Swedbank lisas toona, et töö ja ettevalmistused börsile mineku osas käivad. Kui see teoks saab, on tegemist Balti börside suurima firmaga, mis meelitaks sinna ka välisinvestoreid. Panga soov oli, et aktsia oleks Balti börsidel aktiivselt kaubeldav ning et selle hind ei erineks Vilniuses ja Stockholmis.

Seoses eile alanud sügisega küsisime Swedbankist kaugel firma börsiplaanid on. Rootsi juhtkonna sõnul tehakse veel börsile tuleku osas kodutööd ning mingeid täpsemaid ajapiire seekord enam välja ei käidud.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. September 2011, 12:25
Otsi:

Ava täpsem otsing