Esmaspäev 5. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Eesti, Läti ja Leedu vahetavad tolliametnikke

Katre Pilvinski 05. oktoober 2011, 08:24

2010. aasta oktoobris leppisid Eesti, Läti ja Leedu kokku tollialase koostöö valdkonnad, millest kolme riigi tolliametnike vahetuse ja parima praktika kujundamisega alustatakse sel kuul.

"Tänavu juunis ja septembris olid Riias koos kolme riigi tollijuhid ja otsustati, et tollikontrolli valdkonna juhid räägivad läbi üksikasjad ja võimalused, kuidas ametnike vahetust reaalselt korraldada. Üksteise juures tutvutakse tööga maantee piiripunktides, liikuvkontrolli üksustes, röntgenseadmete meeskondades ja koerajuhtide juures," rääkis ERR-i uudisteportaalile maksu- ja tolliameti (MTA) avalike suhete juht Anne Osvet.

Läti uudisteagentuur LETA vahendas üleeile Läti riigitulude ameti teadet, et juba sel aastal algab Balti riikide tolliametnike rotatsioon EL-i välispiiril. Osvet märkis, et ametnike vahetus ei mõjuta ühegi riigi tollikontrolli igapäevast tööd. 
 

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. October 2011, 08:24
Otsi:

Ava täpsem otsing