"Uue majanduse esindaja lööb läbi"

Anne Oja 05. oktoober 2011, 13:26

Eesti rikkaimate ärimeeste sekka võivad peagi tõusta uue majanduse esindajad, eelkõige bio- ning infotehnoloogia valdkonnast, leiab tänavuses Rikaste TOPis 57. koha saavutanud AS Tallinna Kaubamaja kaasomanik Andres Järving.

Äripäeva venekeelne sõsarleht Delovõje Vedomosti küsis, mis valdkonnast võiks Rikaste TOPi uued inimesed tulla.

"Eelkõige uutest majandusharudest," vastas Järving. "Praegu on selgesti nähtav, millised valdkonnad sellised on – need on biotehnoloogia ja muidugi infotehnoloogia. Vaat seal on läbimurre täiesti tõenäoline."

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. October 2011, 16:23
Otsi:

Ava täpsem otsing