IMF soovitab langetada euroalal intresse

Katri Soe-Surén 07. oktoober 2011, 13:08

Rahvusvahelise Valuutafondi (IMF) hinnangul oleks euroalal võimalik baasintresse langetada. Euroopa Keskpank jättis eile baasintressid siiski muutmata.

„Me näeme euroalal mänguruumi madalamatele intressimääradele,“ vahendas Reuters IMFi Euroopa osa juhi Antonio Borgese täna Moskvas ajakirjanikele öeldut. Euroopa Keskpank jättis eile intressimäärad küll langetamata, kuid ei välistanud selle toimumist tulevikus.

Borges kinnitas ka, et IMF ei muretse euroala inflatsiooni pärast ning kordas veelkord, et IMF on valmis vajadusel ostma Itaalia ja Hispaania riigivõlakirju. „Me teeme kõik, et taastada usaldus Hispaania ja Itaalia pankade suhtes,“ ütles Borges.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. October 2011, 13:08
Otsi:

Ava täpsem otsing