Algas konkurss Aasta Logistikategu

Tanel Raig 12. oktoober 2011, 00:00

Tänavu sügisel toimub kümnendat korda aasta parima logistikasaavutuse konkurss,millele saab töid esitada alates tänasest.

Konkursile tuleb saata oma aasta logistikateo lühitutvustus, mis vastaks küsimusele: "Milline oli 2010./2011. aastal ellukutsutud ja rakendatud logistiline parendus, mis kasvatas teie ettevõtte efektiivsust, käivet, kasumit, tarnekindlust, varude ringlemiskiirust, klientide rahulolu, optimeeris tegevust ja aitas säästa kulusid?"

Logistikateenuste pakkuja ning transpordifirmade puhul võib konkursile esitada parenduse, mis on kasvatanud ettevõtte klientide vastavaid näitajaid.

Aasta Logistikateo maksimaalselt 100 sõnast koosnevat tutvustust ootame hiljemalt 15. novembriks 2011 e-posti aadressidele tanel.raig@aripaev.ee või sensei@sensei.ee.

Kõigi kandideerivate logistikategude seast valivad þüriiliikmed välja kuni 10 finalisti.

Þürii on seitsmeliikmeline ja selle koosseisu kuuluvad logistikaajakirjanikud ning PROLOGi juhatuse liikmed. Finaali pääsevaid töid tutvustatakse Äripäeva logistikarubriigi, Äripäeva kuukirjade "Logistika" ning "Transport ja Logistika" vahendusel. Samuti Äripäeva veebiversioonis logistikauudised.ee.

Finaliste hinnatakse nii zhürii kui ka Eesti logistikaavalikkuse poolt hääletamise teel. Sealjuures on þürii otsusel 50protsendiline ning avalikkuse hinnangutel 50protsendiline osakaal. Võitja selgub kaalutud häälte summeerimisel. Punktide võrdse jagunemise korral saab määravaks þürii otsus.

Kolme võidutöö esitlemine ja autasustamise tseremoonia toimub 21. detsembril logistika aastakonverentsil.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:13
Otsi:

Ava täpsem otsing