RSA üheksa kuu käive üle 8 miljoni euro

Indrek Kald 12. oktoober 2011, 15:52

RSA Kindlustuse 2011. aasta esimese üheksa kuu müügikäive oli 8,3 miljonit eurot, mis on 52 protsenti enam kui mullu samal perioodil.

"Endiselt on nõutud tooteks meie laia kattega kodukindlustus, kuna klientide ootused kindlustuskatte osas järjest suurenevad," ütles RSA Kindlustuse juhataja Kaido Kepp. Tema sõnul näitas head kasvutempot ka veose- ning kaskokindlustuse müük ning oma rolli mängib edukas koostöö SEBga.

Üheksa kuuga hüvitas RSA Kindlustus kindlustuskahjusid 31 protsendi võrra rohkem kui aasta eest, kokku 4,6 miljoni euro eest.

Kepp märkis, et kindlustuskahjude osas oli september ootuspärane, midagi ootamatut või erilist ei olnud. "Sügisel tuleb kindlasti suuremat tähelepanu pöörata
liiklusele ning sõidukite tehnilisele seisukorrale. Ilmade külmenedes võivad teeolud järsult halveneda, seetõttu tasub juba mõelda talverehvide allapanekule," märkis ta. Naastrehvide kasutamine on Eestis lubatud alates 15. oktoobrist.

RSA Kindlustus tegutseb Eestis Codan Forsikring A/S Eesti filiaalina, kasutades RSA kaubamärki. Codan Forsikring A/S on Taani kahjukindlustusselts, mis kuulub rahvusvahelisse RSA kindlustusgruppi. RSA kindlustusgrupp tegutseb Lätis Balta ja Leedus Lietuvos Draudimase nime all. Tänavu kevadest teeb RSA Kindlustus varakindlustustoodete pakkumisel koostööd SEBga.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. October 2011, 15:52
Otsi:

Ava täpsem otsing