Soomlane eelistab Tallinnale New Yorki ja Londonit

Elmar Ots 28. oktoober 2011, 13:25

Soome turist eelistab Tallinna ja Londoni asemel sõita hoopis New Yorki, väidab veebileht hotels.com oma hotellibroneeringute statistika põhjal.

New York on soomlaste seas praegu menukaim reisisihtkoht, vahendab Kauppalehti hotellitoa broneerimise veebilehe kogutud andmeid. Sellele järgneb London, Tallinn on kukkunud tänavu 3. kohale. Aasta tagasi 4. kohta hoidnud Riia on nüüd 7. ning näiteks Tokio on tsunamikatastroofi järel 15. kohalt pudenenud nii kaugele, et ei mahu isegi esiviiekümnesse.

Esikümnesse mahuvad peale eelmainitud kolme linna veel ka Pariis, Berliin, Rooma, Barcelona, Stockholm ja Kopenhaagen.

Kodumaal reisiv põhjanaaber eelistab endiselt konkurentsitult Helsingit. Selle kannule kerkis kultuuripealinn Turu, jättes selja taha Tampere. Ka välisturisti eelistus on täpselt samasugune. Esikolmikule järgnevad menukuselt Vaasa ja Rovaniemi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. November 2011, 10:35
Otsi:

Ava täpsem otsing