Uus kriisikohtumine

Romet Kreek 02. november 2011, 09:36

Täna on ehk huvitavamaks teemaks G20 tippkohtumise eelsed kriisikõnelused.

Kell 17:30 kohtuvad Prantsusmaa peaminister Sarkozy, Saksamaa liidukantsler Merkel, IMFi juht Christine Lagarde, EKP juht Mario Draghi ja Euroopa Liidu ametnikud. Kella 20:30 paiku kutsutakse vaibale Kreeka peaminister Papandreou.

USA aktsiaturg vajus eile alla kolme protsendi. Aasia aktsiaturud liikusid eri suundadesse. Jaapani aktsiaturg langes 2,2 protsenti, Korea 0,8 protsenti ja Austraalia 1,1 protsenti. Hongkongi aktsiaturg tõusis 0,4 protsenti, Hiina 1,4 protsenti ja India 0,7 protsenti

Euroopa aktsiaindeksifutuurid vihjavad börside vähemalt ühe protsendise tõusuga avanemisele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    03. November 2011, 13:25
    Otsi:

    Ava täpsem otsing