Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

VIDEO: Parts jättis Selile halva mulje

Alyona Stadnik 04. november 2011, 16:39

Tallinna Sadama nõukogu esimehe Neinar Seli sõnul jättis majandusminister Juhan Partsi tänane käitumine talle halva mulje.

"Jättis natukene halva mulje küll," lausus Seli, kes sai enda sõnul tänu Äripäevale teada, et osad nõukogu liikmed said Juhan Partsilt suuniseid.  Tallinna Sadama juht Ain Kaljurand ei osanud Partsi salakohtumist kommenteerida. Nõukogu otsusega oli ta enda sõnul rahul.


 

ASi Tallinna Sadam nõukogu otsustas täna toimunud istungil pikendada Ain Kaljuranna ja Allan Kiili volitusi ettevõtte juhatuse liikmetena. Kokku oli 13 kandidaate, nende seas oli Jaan Toots, Aint Kaljurand ja Allan Kiili, teisi nimesid ta ei maininud.  Hääled jagunesid koosolekul nii, et kaks nõukogu liiget jäid eriarvamusele ja kuus olid Ain Kaljuranna ja Allan Kiili poolt. Eriarvamusele jäid Tiit Riisalu ning Veiko Tishler.

 


 

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. November 2011, 10:06
Otsi:

Ava täpsem otsing