BMW hakkas kaheksa aasta järel taas rollereid tootma

Indrek Kald 08. november 2011, 13:49

Kaheksa aastat pärast viimase BMW rolleri C1 lahkumist tehasekonveierilt on taas põhjust oodata BMW firmamärki kandvate maksirollerite tulemist.

Peagi teevad Milanos oma debüüdi mudelid C 650 ja C 650 GT. Esimene on orienteeritud sportlikumale rollerikasutajale, teine aga mugavust hindavale ja pikemaid otsi läbivale rollerisõbrale, kirjutab Motomaania.

Mõlemal mudelil on üks ja sama jõuallikas: kahesilindriline 647 cm³ bensiinimootor, millel võimsust 60 hobujõudu. Madala raskuskeskme huvides on jõuallika silindrid kallutatud 60kraadise nurga alla ettepoole. Standardvarustusse kuuluvad ABS-pidurid.

Rollerite hinda ja müügile jõudmise aega ettevõte veel ei avalikustanud, infot selle kohta võib oodata lähipäevil.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. November 2011, 09:37
Otsi:

Ava täpsem otsing