Neljapäev 8. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Rehe: Krediidipanga omanikuvahetus on hea märk

Anne Oja 16. november 2011, 16:31

Vähemasti väliselt on Krediidipanga omanikuvahetus hea märk, mis viitab saabunud stabiilsusele, rääkis Sampo Panga tegevjuht Aivar Rehe.

"Ma arvan, et olen (tähtsuselt – toim) kolmas või neljas vastaja küsimusele, kuidas mõjutab Krediidipanga omanikuvahetus Eesti pangandusturgu. Kõige olulisem vastus peaks tulema Krediidipanga juhtidelt ja nõukogult. Ega ma tehingust palju ei tea, Krediidipanga omanikeringiga oli varem segadust, oli kuulda ühe Venemaa panga huvist Eesti panga vastu ja asjaga tegeles finantsinspektsioon," sõnas Rehe.

Pangajuhi sõnul loodab ta, et tänane teade on tulemus omanike ja finantsinspektsiooni koostööst. "Loodan, et finantsinspektsioon on protsessidega kursis ja andnud oma toe. Vähemasti väliselt on olukord stabiliseerumas ja see on hea märk. Kui suurt ja millist mõju omanikuvahetus pangale täpsemalt avaldab, ei oska ma praegu öelda. Praegused ajad on pankadele keerulised, jälgin seetõttu vajaliku kapitali olemasolu Eesti pankades, kapitali piisavust ja pankade likviidsust, mida võiks muidugi rohkem olla," ütles Rehe.


Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. November 2011, 16:31
Otsi:

Ava täpsem otsing