Neljapäev 23. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Eerik-Niiles Kross liitus IRLiga

Katre Pilvinski 06. detsember 2011, 18:45

IRLi Tallinna piirkonna juhatus rahuldas eile Eerik-Niiles Krossi avalduse astuda erakonna liikmeks.

Eerik-Niiles Kross on tuntud julgeolekuekspert, kes on töötanud Eesti Vabariigi diplomaadi, julgeoleku koordinatsioonidirektori ning president Lennart Meri julgeolekunõunikuna, märkis IRL pressiteates. Käesoleval ajal juhib Kross tuntud konsultatsiooniettevõtet Trustcorp ja nõustab muuhulgas Gruusia valitsust ja Albaania peaministri bürood.
 
Kross ütles erakonnaga liitudes, et tema arvates on Eestit ootamas välis- ja julgeolekupoliitiliselt keerukad ajad ning sellises olukorras on tarvis rahvuslikke jõude konsolideerida, mitte neid lõhkuda või uusi luua. Ta lisas, et raskel ajal ei sobi tema arvates olla tugitoolikriitik vaid ta soovib anda oma panuse Eesti ainsa rahvusliku ideoloogiat kandva erakonna edendamisse.

 


 

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. April 2014, 10:08
Otsi:

Ava täpsem otsing