Ligi: S&P toetab populistlikku lähenemist

Silvia Kruusmaa 06. detsember 2011, 14:36

Rahandusminister Jürgen Ligi leiab, et Eesti riskina on S&P õigusega välja toodud väliskeskkonna, ent mõneti on Eestit tavapäraselt alahinnatud, nagu ikka ja jälle juhtub.

"Ühelt pool toetavad nad populistlikku lähenemist, mille järgi eurotsooni näidatakse kõigi probleemide allikana ja tarbetult negatiivsemana kui Euroopa Liitu ning muid majanduskeskusi maailmas. Samuti laiendatakse Euroopa mured liiga automaatselt Eestile, märkamata meie rahanduse väga erinevat olukorda - eelarvetasakaalu, pea olematut laenukoormust, mittesõltuvust võlakirjaturust ning väga tugevaid panku, mille reitinguid just äsja ka tõsteti, " kommenteeris Jürgen Ligi S&P otsust.

 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 14:36
    Otsi:

    Ava täpsem otsing