Teisipäev 28. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Swedbank: koondamiste fookus pole Eestis

Indrek Kald 13. detsember 2011, 18:12

Swedbanki teatel pole pangakontserni Balti üksusi puudutab 300 inimese koondamise fookus panga Eesti harul.

"Tegemist on teemaga, mida kommunikeerisime Swedbanki Grupi III kvartali majandustulemuste avalikustamisel oktoobris ja selle fookus ei ole Eesti," kinnitas panga pressiesindaja Mart Siilivask. "Näiteks on Leedu üksus teatanud, et nad plaanivad vähendada töötajate arvu sel aastal 5% võrra," lisas ta. 

Eesti töötajate arvu olulist vähenemist Siilivaski kinnitusel hetkel ette näha pole. "Küll aga oleme hetkel viinud miinimumini uued väbamised, millega seoses on töötajate arv kerges langustrendis. Mõistagi otsime pidevalt võimalusi, kuidas efektiivsemalt tegutseda ning sellega käib kaasas ka mõnede funktsioonide ümberkorraldused vastavalt ärivajadustele," rääkis ta.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. December 2011, 18:13
Otsi:

Ava täpsem otsing