Ettevõtted saadavad sõduritele Afganistani maiustusi ja jõuluõlut

Anu Jõgi 20. detsember 2011, 17:12

Kaitseväe Logistikakeskus saadab homme Afganistani poole teele viimased Eesti firmade kingitud jõulusaadetised Rakvere Lihakombinaadilt ja E-Piimalt.

Kalevi kommivabriku ja Saku Õlletehase kingitused läksid teele möödunud nädalal. 

"Loodame, et meie maiustustesaadetis aitab poistel Afganistanis veidi kodust jõulumeeleolu tekitada ning on taaskord märgiks koduste toetusest neile sel raskel missioonil," ütles Kalevi kommivabriku juht Kaido Kaare.

Kalev saatis kaitseväelastele Afganistani 100 paki komme, 36 pakki piparkooke ja 64 kasti ?okolaadi. Saku Õlletehas kinkis ühe aluse alkoholivaba õlut Rock Zero. Homme lähevad teele 50 kilogrammi täissutsuvorsti ja 50 kg verivorsti Rakvere Lihakombinaadilt ning E-Piima kingitud 20 kilogrammi juustu.

Afganistanis teenivatele sõduritele saatsid oma joonistatud pilte, jõulukaarte ja tervitusi Tartu kesklinna lastekeskuse, Heimtali põhikooli, Pärnu Vahtrakese lasteaia, Saue gümnaasiumi ning Toronto Eesti Seltsi täiendusalgkooli ja gümnaasiumi lapsed.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. December 2011, 17:12
Otsi:

Ava täpsem otsing