Neljapäev 8. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Hiina toestab kohalike aktsiate tõusu

Maarja-Liis Mitri 21. detsember 2011, 18:54

Hiina pensionifond NSSF plaanib kulutada ligi 10 miljardit jüaani ehk 1,58 miljardit dollarit, et aidata kaasa kohalike ettevõtete aktsiahindade tõusule, raporteeris kolmapäeval Shanghai Securities News.

Eelmisel reedel investeeris NSSF fondidesse, mis keskenduvad Hiina firmade aktsiatele. Hiinas on 16 fondi, millel on õigus NSSF-i nimel investeeringuid paigutada, kuid hetkel pole veel avalik, millistesse sektoritesse või ettevõtetesse antud summa eest investeeringud tehakse. 

See on juba teine kord sel poolaastal, mil Hiina kohalike firmade aktsiahindu toetada aitab. Augustis teatas riigi meedia, et NSSF investeeris Hiina ettevõtetesse 5 miljardit jüaani ja spekuleeritakse, et hiljem toetas fond turgu veel sama suure summa ulatuses.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. December 2011, 18:54
Otsi:

Ava täpsem otsing