Tekstiiliettevõtte juht: kasv jätkub

Kaisa Gabral 03. jaanuar 2014, 14:08

Statistikaamet märkis oma numbrites, et eelmise aasta novembris kiirenes tekstiilitoodete jaemüük 11%. LPP Retail Estonia OÜ juhi Hendrik Ilja Passi sõnul see kasv jätkub.

„Ma peast numbreid öelda ei oska, kuid võin öelda, et novembris oli meil kasv küll. Ka detsembris kasv jätkus,“ lausus Pass. LPP Retail Estonia OÜ esindab kaubamärke Reserved, Cropptown, House ja Mohito.

Kui statistikaamet märkis, et enne oktoobrit olid tekstiilitoodete kauplused languses, siis LPP Retail Estonia kaubamärgid langust ei tunnetanud. „Meie kaubamärkide puhul on stabiilne väike kasv kogu aeg olnud, seda langust meil ei olnudki,“ märkis Pass.

Rääkides aastast 2014 oli Pass samuti optimistlik. „Usun, et kasv jätkub. Inimestel on tööd ja raha on ka – kuskil peab seda ju maandama,“ märkis Pass.

Statistikaamet teatas täna, et jaekaubandusettevõtete kaupade jaemüük suurenes eelmise aasta novembris 2012. aasta novembriga võrreldes püsivhindades 7%.

Novembris kiirenes märkimisväärselt jaemüügi kasvutempo tekstiiltoodete, rõiva- ja jalatsikauplustes. Kui oktoobris pöördus nende kaupluste jaemüük pärast neli kuud kestnud langust taas tõusule ning kasvas aastases võrdluses 4%, siis novembris oli kasv 11%.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. January 2014, 14:08
Otsi:

Ava täpsem otsing