Goldman ja JPMorgan: müü arenevaid turge

Rainer Saad 07. jaanuar 2014, 10:49

Wall Streeti suurimad pangad Goldman Sachs ja JPMorgan soovitavad investoritel müüa arenevate turgude aktsiaid, valuutasid ja võlakirju, kuna järgnevate aastate jooksul saab nende tootlus olema oluliselt nõrgem kui arenenud turgude varadel.

Mõlemad pangad soovitavad investoritel vähendada arenevate turgude osakaalu enda portfellis kolmandiku võrra. Eelmise aasta 3. detsembril soovitas investeerimispank Morgan Stanley investoritel vähendada oma portfellis arenevate turgude valuutade ja võlakirjade osakaalu, kirjutas Bloomberg.

JPMorgan prognoosib, et kohalikes valuutades saab arenevate turgude võlakirjade tootlus olema sel aastal keskmiselt ainult 1 protsent.

 

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. January 2014, 10:49
Otsi:

Ava täpsem otsing