Reede 28. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

PM: paberlehed on eilne päev

07. jaanuar 2014, 11:50

ASi Eesti Meedia juhatuse esimehe Mart Kadastiku sõnul on Eesti Meedia ja Ekspress Grupi tüli üks põhjusi see, et mõlemale on selge, et paberlehtede turg on eilne päev.

Kadastik rääkis intervjuus ETV saatele "Terevisioon", et Eesti Meedia ja Ekspress Grupi vaidlus Õhtulehe tehingu üle on meediaturu perifeerne vaidlus, mis on tähelepanu all vaid seetõttu, et kuna tegemist on meediaga, siis meediainimesed ise võimendavad seda.

Eesti Meedia (Postimees, postimees.ee, Kanal 2, Trio Raadiogrupp jne) ja Ekspress Grupp (Delfi.ee, Eesti Päevaleht, Eesti Ekspress, Maaleht) alustasid möödunud aastal tülitsemist ühisosalusega ettevõtete pärast - kummale ja mis tingimustel saab Õhtuleht, Ajakirjade Kirjastus (15 nimetust ajakirju) ja postikandefirma Ekspress Post, kirjutas ERRi uudisteportaal.

"Tegelikult ei muutu ajakirjandusmaastikul praktiliselt mitte midagi ei ühe ega teise lahenduse korral. Ja sel lihtsal põhjusel, et kas vaataja üldse teab, kes on Naistelehe omanik, kes on ajakirja Naised omanik, kes on Kodutohtri omanik jne. Tegelikult lugeja neid küsimusi üldse ei esitagi," vahendas ERR Kadastiku sõnu.

Tema hinnangul on konkurentsiameti detsembrikuise otsusega väga selgelt fikseeritud, et Ekspress Grupp ei tohi saada valitsevat asendit Õhtulehes, vaid peab jätkama praeguse 50-protsendilise osalusega.

Loe lähemalt ERRi uudisteportaalist.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. January 2014, 16:25
Otsi:

Ava täpsem otsing