Advokaadibüroo MAQS laiendas partnerite ringi

20. jaanuar 2014, 16:04

Õigusabiteenuste pakkuja MAQS Law Firm laiendas Eesti büroo partnerite ringi, kaasates partneriteks vandeadvokaadid Katrin Sarapi, Rivo Kaldvee ja Timo Kullerkupu.

Uute partnerite kaasamisega kasvas MAQS advokaadibüroo partnerite arv Eestis kuueni. Varasemast on büroo partneriteks vandeadvokaadid Siim Roode, Veikko Toomere ning juhtivpartner Karolina Ullman, teatas ettevõte. “Alanud aastalt ootame kasvu ja oleme veendunud, et suudame tugeva meeskonnaga oma kliente hästi teenindada ja neile väärtust luua,“ sõnas Ullman.

Katrin Sarap on spetsialiseerunud klientide nõustamisele peamiselt tööõiguse valdkonnas. Lisaks osaleb ta kaasautorina tööõigust puudutavate kirjutiste väljaandmisel ja on nõutud esineja erialakoolitustel, seminaridel ja konverentsidel.

Rivo Kaldveel on pikaajalised kogemused õigusvaidluste lahendamisel. Ta on tunnustatud spetsialist riigihangete ja avaliku halduse, raudtee ning tsiviil- ja halduskohtumenetluse valdkonnas.

Timo Kullerkupul on pikk kogemus tehingute nõustamisel ja klientide esindamisel maksejõuetusmenetluses. Ta on spetsialiseerunud ka klientide nõustamisele kinnisvaratehingutes, äriühingute ühinemisel ja omandamisel, keskkonnaõiguses ning andmekaitsega seotud küsimustes. Timo Kullerkupp on osalenud kaasautorina mitmete rahvusvaheliste õigusülevaadete koostamisel.

Põhja- ja Baltimaade piirkonna suurim õigusabiteenuste pakkuja MAQS Law Firm ühendab äriõigusalast täisteenust osutavate advokaadibüroode gruppi, millel on kontorid Rootsis, Taanis ja Balti riikides. Grupis töötas 2013. aastal üle 370 inimese, nendest 230 advokaati või juristi.

MAQS alustas Eestis 2005. aastal, büroos töötas 2013. aasta lõpu seisuga 20 inimest. 2012. aasta müügitulu järgi kuulub MAQS Eestis kümne suurema advokaadibüroo hulka, märkis ettevõte oma pressiteates.

Majandusaasta aruande põhjal moodustas MAQS Law Firm Advokaadibüroo OÜ müügikäive 2012. aastal 1,1 miljonit eurot, mis on võrreldes eelmise aruandeperioodiga langenud ligikaudu 7%. Ettevõtte puhaskasum oli 2012 majandusaastal 117 000 eurot.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. January 2014, 16:16
Otsi:

Ava täpsem otsing