Pühapäev 11. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Läheneb keskkonnakasutuse aruannete esitamise tähtaeg

21. jaanuar 2014, 10:55

Keskkonnaamet tuletab meelde, et alanud on keskkonnakasutusega seonduvate aastaaruannete esitamisaeg. Jäätme- ja välisõhu saastamisega seotud aruanded tuleb esitada 31. jaanuariks, veekasutuse aastaaruanne hiljemalt 1. märtsiks.

Aastaaruannetest saadava info abil saab riik hinnata keskkonnakasutuse ulatust ja  trende, anda avalikkusele edasi vastavat teavet ning planeerida strateegiaid. Samuti kasutatakse kogutud andmeid rahvusvaheliste ning riiklike statistiliste aruannete koostamisel.

Aruanne tuleb esitada jäätmealase tegevuse, veekasutuse ja välisõhu saastamisega seotud tegevuse kohta 2013. aastal ning see on kohustuslik kõikidele isikutele, kellele on väljastatud keskkonnakompleks-,  jäätme-, vee-, välisõhu saaste- või erisaasteluba või registreerimistõend.

  • Jäätmearuanne tuleb esitada 31. jaanuariks jäätmearuandluse infosüsteemis JATS.
  • Välisõhu saastamisega seotud aruanne tuleb esitada 31. jaanuariks välisõhu saasteallikate infosüsteemis OSIS.
  • Veekasutuse aastaaruanne tuleb esitada hiljemalt 1. märtsiks 2014 veebipõhiseses andmebaasis VEKA. VEKA  avatakse 1. veebruaril 2014.

Aruannete täpsem kirjeldus ja täitmise kord on leitav keskkonnaameti kodulehel.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. January 2014, 10:55
Otsi:

Ava täpsem otsing