Puhastusimport omandas Rekal Eesti

21. jaanuar 2014, 12:19

Puhastusimport OÜ teatas, et omandas jaanuaris Rekal Eesti AS puhastusalase äritegevuse. Tehinguga läks Puhastusimpordi alla Rekali puhastus- ja desinfitseerimistoodete turustamine ja müük, müügipersonal, kliendibaas ning turundusabi.

Tehingu hinda osapooled ei avalda.

Puhastusimport OÜ on 1994. aastal asutatud Eesti kapitalil põhinev pereettevõte, kes müüb professionaalseid puhastustooteid (puhastusmasinad, -keemia, -töövahendid, hügieenipaberid, prügikotid). Ettevõtte 2012. aasta käive oli 4 mljonit eurot ja töötajate arv 36.

Rekal Eesti AS on 1995. aastal asutatud masinnõudepesu- ja suurköögi puhastuskeemia (masinnõudepesuvahendid, köögihügieeni tooted) müüja Eesti turul, mille aastakäive on 600 000 eurot ja töötajate arv 5.

Rekal Eesti AS emaettevõte on Rootsi ettevõte Rekal Sweden AB.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. January 2014, 12:19
Otsi:

Ava täpsem otsing