Tõnis Rihvk: hinna langetamine vähendab kvaliteeti

Ken Rohelaan 21. jaanuar 2014, 17:12

Praamide riikliku tellimushinna langetamine toob kaasa ka teenusekvaliteedi alanemise, ütles Saaremaa Laevakompanii juhatuse esimees Tõnis Rihvk.

Rihvki sõnul on kvaliteedi nimel tehtud palju tööd ning suuri investeeringuid. Kui tellimuste hinda ei langetataks, siis kulubaasi vähendamise teise variandina näeks Rihvk piletitulu suurendamist piletihinna tõstmisega.

"See otsus on vastavalt seadusele MKM-i (majandus- ja kommunikatsiooniministeerium - toim), mitte operaatori teha. Kui reisijate oma osa kasvab, siis koormus eelarvele kindlasti väheneb. Need on MKM-i otsused. Minister viitab MKM-i analüüsile, aga me ei ole kahjuks seda näinud," teatas Rihvk.

Praegu arutab Tallinna Sadama nõukogu praamide hanget.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. January 2014, 17:12
Otsi:

Ava täpsem otsing