Reede 24. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Prokuratuur: linnaametnike vastu uurimist ei algatata

Eliisa Matsalu 22. jaanuar 2014, 15:43

Keila erakool Läte esitas läinud reedel Põhja ringkonnaprokuratuurile avalduse, et algatataks uurimine Tallinna linnaametnike vastu. Kool süüdistas ametnikke seaduste mittetäitmises ja neile ettenähtud arvete tasumata jätmises.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressinõuniku Arno Põdra andmetel jäeti avaldus rahuldamata ja kriminaalmenetlust ei algatata. „Avalduses polnud andmeid ühegi karistusseadustikus sätestatud kuriteo kohta,“ ütles Põder. „Eestis on teatud juhtudel kriminaalkorras karistatav kriminaal- ja tsiviilasjades tehtud kohtulahendite täitmata jätmine, kuid see vaidlus puudutab halduskohtu lahendit.“

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. January 2014, 17:56
Otsi:

Ava täpsem otsing