Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Skandaalse VEB fondi kirja autorid selgitab käekirjaekspert

Indrek Kald 29. jaanuar 2014, 13:43

Riigikogu VEB fondi uurimiskomisjon pöördus Eesti Kohtuekspertiisi Instituudi poole, et see selgitaks käekirja põhjal välja skandaalse VEB fondi kirja autorid.

Pöördusime instituudi poole jaanuari alguses eesmärgiga välja selgitada käekirja võrdlemise teel, kes on olnud konkreetsed isikud selle dokumendi koostamise taga, tulemus selgub veebruaris, ütles komisjoni juht Rainer Vakra ERRile.

"Üks on allkirjastatud kiri, aga meil on ka sellest kirjast mustandeid ja numbrilisi arvutusi. Samuti on meile komisjoni töö käigus esitatud dokumente, mille ehtsust me soovime kontrollida," rääkis ta.

Vakra sõnul on komisjonil kavas kuulata veel 5-10 inimest, nende hulgas endine Eesti Panga president Andres Lipstok, samuti soovitakse kutsuda uuesti selgitusi andma teine Eesti Panga ekspresident Vahur Kraft.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. January 2014, 13:52
Otsi:

Ava täpsem otsing