Baltikumi era- ja riskikapitaliettevõte BaltCap asutas uue, 100 miljoni euro suuruse planeeritava kogumahuga erakapitalifondi, BaltCap Private Equity Fund II. Fondi maht asutamisel on 50,6 miljonit eurot ning hetkel on investorite poolt märgitud kapitaliks 63 miljonit eurot. 5. veebruaril toimus Radisson Blu konverentsikeskuses uut fondi tutvustav pressiüritus.

">

FOTOD: Baltcap asutas uue erakapitalifondi

Eiko Kink, Raul Mee 05. veebruar 2014, 16:35

Baltikumi era- ja riskikapitaliettevõte BaltCap asutas uue, 100 miljoni euro suuruse planeeritava kogumahuga erakapitalifondi, BaltCap Private Equity Fund II. Fondi maht asutamisel on 50,6 miljonit eurot ning hetkel on investorite poolt märgitud kapitaliks 63 miljonit eurot. 5. veebruaril toimus Radisson Blu konverentsikeskuses uut fondi tutvustav pressiüritus.

Fondi maht asutamisel on 50,6 miljonit eurot ning hetkel on investorid märkinud kapitaliks 63 miljonit eurot. 5. veebruaril toimus Radisson Blu konverentsikeskuses uut fondi tutvustav pressiüritus.

 

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. February 2014, 13:49
Otsi:

Ava täpsem otsing