Statoil: tõstame tulemustasuga klienditeenindajate palka

07. veebruar 2014, 15:45

Veebruarist kehtiva uue boonussüsteemi tulemusena on Statoili klienditeenindaja palk vähemalt 600 eurot ning parimatel ulatub kuni 800 euroni, ütles Statoil Fuel & Retail Eesti AS personalidirektor Hedi Nurme-Mc Donald.

„Eelmisel aastal testisime tulemustasusüsteemi erinevates kampaaniates. Kuna see sai töötajatelt positiivse tagasiside ning avaldus positiivselt ka müüginumbrites, siis sel aastal otsustasime tulemustasu kahekordistada, kuivõrd see on mõlemale poolele kasulik — mõjutab nii iga töötaja sissetulekut kui ka ettevõtte müügitulemust,“ rääkis Nurme-Mc Donald. Tema sõnul moodustab tulemustasu Statoili müüjate kuu põhipalgast keskmisel 10-16%. Hinnanguliselt makstakse jaemüügisektoris sarnastel ametikohtadel tulemustasuna ca 7–11% kuu põhipalgast.

Statoili müüja-klienditeenindaja põhipalgad algavad Tallinnas ja Harjumaal 600 eurost ja mujal Eestis 580 eurost, sellele lisanduvad hüvitis öösel töötatud tundide eest ning isiklikust müügitulemusest sõltuv tulemustasu. Edukamatel klienditeenindajatel ulatub brutopalk kuni 800 euroni, teatas ettevõte.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. February 2014, 15:45
Otsi:

Ava täpsem otsing