Jaan Lepp: oleme mõõdukalt positiivsed

Alyona Stadnik 10. veebruar 2014, 13:04

DSV Transport ASi juhi Jaan Lepa hinnangul on homme avaldatav eelmise aasta neljanda kvartali sisemajanduse koguprodukti (SKP) muutuse number positiivsem kui oli kolmandas kvartalis, mil majanduskasv aeglustus 0,4%-le.

"Neljandas kvartalis ei olnud mingit tagasiminekut. Pigem oleme sellises mõõdukas kasvus," märkis Lepp.

Ta usub, et neljanda kvartali majanduskasv saab olema suurem kui oli III kvartali oma. "Rohkem kui 0,4%, meil oli neljandas kvartalis positiivseid märke, läks natuke paremini kui lootsime. Oleme positiivse võtmes," sõnas Lepp.

Aasta esimest kuud ei saanud DSV Transpordi juht kommenteerida, kuid mainis, et nende sektor kasvab. "Meie sektor kasvab mõõdukalt," märkis Lepp.

Homme teatab statistikaamet Eesti IV kvartali majanduskasvu. Kolmandas kvartalis majanduskasvu aeglustumine jätkus. SKP kasvas mullu täpsustatud andmetel kolmandas kvartalis eelmise aasta sama ajaga võrreldes 0,7%.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    12. February 2014, 17:29
    Otsi:

    Ava täpsem otsing