Kross toetab Samosti tulekut

Ken Rohelaan 19. veebruar 2014, 12:55

Isamaa ja Res Publica Liitu astunud Anvar Samosti otsust hindas erakonnakaaslane Eerik-Niiles Kross väga heaks uudiseks.

"Oleme erakonna sees tegelenud väga palju selle küsimusega. Igal organisatsioonil on vaja areneda ja uueneda. Kui Anvar Samost on leidnud, et IRL on tema jaoks piisavalt avatud, siis väga hea uudis," ütles Kross.

Samosti sõnul tahab ta poliitikasse tuua uusi ideid ja inimesi. Kas praegune olukord poliitikas on vastupidine või paigaltammuv, ütles Kross, et uute tegijate tulek on normaalse arengu tunnus. "Stagneerunud ühiskondades on üks peasekretär 30 aastat. Loodan, et Eestis ei ole veel selline ühiskond. Tundub, et on lootust," lisas Kross.

Samost teatas, et kavatseb IRLi kaudu kandideerida Euroopa Parlamendi valimistel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. February 2014, 15:46
Otsi:

Ava täpsem otsing