Politsei uurib Põhja-Tallinna linnaosavalitsuse tegevust

19. veebruar 2014, 09:02

Politsei uurib Põhja-Tallinna linnaosa ametnike tegevust seoses väitega, et nad aitasid organiseerida korteriühistute valitsusevastaseid pikette ning kandsid ka kulutusi.

Eelmisel nädalal kirjeldas Eesti Päevaleht, kuidas linnaosavalitsuse keskerakondlastest töötajad aitasid 2012. aasta kevadel valitsusevastaseid pikette korraldada ning kooskõlastasid ja suunasid seal toimuvat. 

Artikli peale esitasid IRLi kuuluvad Põhja-Tallinna halduskogu liikmed  keskkriminaalpolitseile avalduse, et uuritaks, kas linnaosavalitsuse tegevus vastab korruptsioonivastases seaduses sätestatud väärtegudele. Politsei alustas väärteomenetlust korruptsioonivastase seaduse § 17 alusel, mis käsitleb ametiisiku poolt omakasu eesmärgil ametiseisundi, avaliku vahendi, mõju või siseteabe korruptiivse kasutamist.

Loe pikemalt Eesti Päevalehest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    19. February 2014, 09:02
    Otsi:

    Ava täpsem otsing