Silvano: tolliliidu piirangud meid ei mõjuta

Fredy-Edwin Esse, California 19. veebruar 2014, 20:10

Alates juulist Venemaal, Kasahstanis ning Valgevenes rakenduvad normatiivsed piiranguid Silvano Fashion Groupi sõnutsi nende tegevusele mingit mõju ei avalda.

Pesutoodete valmistamisel ja realiseerimisel tolliliidu territooriumil (Venemaa, Valgevene, Kasahstan) kehtib tolliliidu tehniline reglement "kergetööstustoodete ohutusest". Reglement sätestab ohutusnõuded pesutoodetele ja tekstiilmaterjalidele, millest pesu valmistatakse.

Nõuete hulka muuhulgas kuuluvad ka sellised näitajad nagu toodete niiskusimavus ja hingavus. Kuni 01.07.2014. a. on tootjatel võimalus tehnilise reglemendiga mitte kooskõlas olevaid tooteid toota ja müüa. Alates 01.07.2014 võib nimetatud turgudel toota ja müüa vaid reglemendiga kooskõlas olevaid, sertifitseeritud tooteid.

Silvano Fashion Group AS koosseisu kuuluvad tootmisettevõtted Milavitsa (Valgevene) ja Lauma Lingerie (Läti) omavad vastavussertifikaate vajaliku standardi osas ning kajastatud uudis ei oma mõju Silvano Fashion Group AS müügile ei enne ega ka pärast piirangu rakendumist.

 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    19. February 2014, 20:10
    Otsi:

    Ava täpsem otsing