Laupäev 10. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Puhkepäev. Ränduri teejuht

21. veebruar 2014, 00:00

Soundtrack “The Secret Life of Walter Mitty” on kogumik unistuste jahtijatele – neile, kel südikust minna kodu­uksest välja põnevaid elamusi otsima.

“The Secret Life of Walter Mitty” ehk “Walter Mitty salajane elu” on eelmisel aastal valminud linateos, mis äsja ka Eesti kinodes jooksis. Film räägib nohiklikust ajakirja LIFE fototoimetajast. Mehest, kes oma peas teeb tihti kangelastegusid, rändab ja seikleb. Päriselu elab aga kellast kellani tööd tehes ja argiseid toimetusi ajades. Seda kuni ootamatu hetkeni, mis viib ta rändama Gröönimaale, Islandile ja mujale.

Nii nagu film, nii pakub ka filmi soundtrack võimalust koos muusikaga rännakule minna. See on unistav, julge, jõuline ja kohati ka muinasjutuline. Lugusid on näiteks sellistelt artistidelt nagu José Gonz?lez, Junip, Bahamas, David Bowie, Rogue Wave.

Kõrva paitavad näiteks sellised lood nagu “Step Out” ja “Dirty Paws”. Kõige suuremad plusspunktid saab aga seikluslik “The Wolves & The Ravens”, mille esitajaks Rogue Vally. Soovitan soojalt, kõigile, kellele unistada meeldib.

 

Hinnang

  • “The Secret Life of Walter Mitty” soundtrack

Hinnang: 9

Kuula tasuta: www.youtube.com

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. February 2014, 18:16
Otsi:

Ava täpsem otsing