Esmaspäev 27. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Ansip: ei tasu Venemaa rolli Ukrainas üle hinnata

Rivo Sarapik 28. veebruar 2014, 15:28

Oleksin tagasihoidlik Venemaa süüdistamisega selles, mis Ukrainas toimub, sõnas peaminister Andrus Ansip.

"Riigi saatus on ennekõike ukrainlaste kätes. Nende endi huvides on taastada riigi institutsiooni usaldusväärsus, nimetada ametisse uus valitsus. Hetkel on riigil uus peaminister, aga valitsust ei ole ja valitsuse nimetamine ei lähe nii kiiresti, kui demokraatlik maailm ootab," kommenteeris Ansip Vikerraadios. Tema sõnul on keeruline anda kriisis riigile abi, kui seda ei juhi rahva usalduse saanud valitsus.

Ansipi sõnul peab Eesti olema valmis Ukrainat aitama, samas olema valmis ka kõige halvemateks arenguteks. Lisaks peab Euroopa tema sõnul deklareerima valmisolekut võtta Ukraina vajalike tingimuste täitmisel ELiga liitumiseks. "See Euroopa perspektiivi olemasolu oli Eestile ülioluline ja on ülioluline Ukrainale," sõnas ta.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. February 2014, 15:28
Otsi:

Ava täpsem otsing