Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Äärelinna korteritel müügirekordite aeg

Ken Rohelaan 04. märts 2014, 13:22

Tallinna uued korterid teevad masujärgseid müügirekordeid ning valdav enamus on soodsama hinnaklassiga elamispinnad äärelinnades, ütles Peep Sooman.

Soomani sõnul oli ostuhuvi järsku kasvu täheldada juba eelmise aasta esimeses pooles, kuid nüüd on toonaste ehitusjärgus majadega jõutud ka ostu-müügilepinguteni. Tema teatel tuleb praegust broneerimistempot analüüsides 2014. aasta uute korterite turul masujärgselt aktiivseim aasta, kuna tänased broneeringud on aasta lõpus reaalsed tehingud.

"Ainuüksi Tallinna linnas müüakse tänavu 1200-1500 uut korterit. Kui lisame siia veel linna ääres asuvad alad nagu Peetri alevik või Kasekodu Laagris, siis suureneb see number veelgi. Samas on otstarbekas neid piirkondi mõtteliselt Tallinnaga koos hoida - tegemist on ju sisuliselt linnapiiril paiknevate elurajoonidega," ütles Sooman.

Juhatuse liikme sõnul on järelturul valik niru ja arendajad ei ole liiga ahneks muutunud, hoides hinnataseme mõistlikul tasemel. See peaks tema teatel põhjendama uute korterite jätkuvat menu.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. March 2014, 16:51
Otsi:

Ava täpsem otsing