VIDEO: Tööturul toimumas nii mõndagi üllatavat

07. märts 2014, 13:57

Tööturul on toimumas nii mõndagi üllatavat: jäme ots on tugevalt töötajate käes, väikeettevõtjad suudavad sageli maksta suurtest paremat palka ja ülejäänud Eesti palgatase hakkab Tallinnale-Harjumaale järele jõudma, räägib Palgainfo Agentuuri juht Kadri Seeder.

Kadri Seeder esineb 26. märtsil Palgainfo Agentuuri ja Äripäeva Palgafoorumil „Kuidas palgasurves kasumlikkust tõsta?". Foorumil saab ülevaate, kuidas töötasustamise abil käibe- ja kasumieesmärke saavutada. Eriti oodatud on tipp- ja keskastme juhid, kes tegelevad igapäevaselt inimeste ja töötulemuste juhtimisega. Vaata palgafoorumi kava.         Registreeru foorumile siin

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. March 2014, 13:26
Otsi:

Ava täpsem otsing