Sõõrumaa palkab Ukrainas töötajaid

11. märts 2014, 12:46

Turvafirma USS, mille lipu all töötab Ukraina suuremates linnades ligi 2000 meest, värbab klientide nõudel töötajaid juurde.

"Lisakaitset soovivad ennekõike alkoholi tootmisega ja tubakakaubandusega tegelevad suured ettevõtted," rääkis Sõõrumaa Postimehe majandusväljaandele e24. "Praegu on läbirääkimised käimas kahe suure potentsiaalse kliendiga, mis võib tähendada 300–500 uue turvamehe palkamist."

USSi mundrit kannab Simferopolis ja Jaltas praegu 50 meest. Sõõrumaa sõnul pole Krimmi uus võim veel selgusele jõudnud, kuidas pärast Venemaaga liitumist välisinvestoritesse suhtuda. "Seetõttu läheb äri vanaviisi edasi: kauplused ja kohvikud töötavad ning vajavad tavapärast kaitset," ütles Sõõrumaa e24-le.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. March 2014, 09:26
Otsi:

Ava täpsem otsing