Loe, mis riigid on Putini tegevuse poolt, vastu ja erapooletud

Romet Kreek 13. märts 2014, 10:20

Bloomberg on vaadanud üle riikide suhtumise Venemaa Krimmi sõjalise sissetungi järel. Venemaa on leidnud endale kolm toetajat.

Putini Venemaa poolt on Hiina, Süüria ja Venezuela. Hiina on Venemaa vastaste sanktsioonide kehtestamise vastu. Hiina soovib kriisi diplomaatilist lahendamist. Süüria toetab president Putini ratsionaalset lähenemist, mis eelistab rahu ja püüab luua üleilmset ekstremismi ja terrorismiga võitlevat süsteemi.

18 riiki ei ole ei Venemaa poolt ega vastu. Nendeks on Argentina, Armeenia, Austria, Valgevene, Brasiilia, Bulgaaria, Tšiili, India, Indoneesia, Iraan, Iisrael, Kasahstan, Kõrgõstan, Malaisia, Mehhiko, Lõuna-Korea, Põhja-Korea ja Usbekistan.

Putini vastu on Austraalia, Kanada, Horvaatia, Tšehhi, Eesti, Soome, Prantsusmaa, Gruusia, Saksamaa, Ungari, Itaalia, Jaapan, Läti, Leedu, Moldova, Uus-Meremaa, Norra, Poola, Rumeenia, Singapur, Rootsi, Šveits, Türgi, Euroopa Liit, Suurbritannia ja USA.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    13. March 2014, 10:32
    Otsi:

    Ava täpsem otsing