Savisaar peab Vene välisministeeriumis loengu

Indrek Kald 17. märts 2014, 17:15

Tallinna linnapea Edgar Savisaar esineb homme Vene välisministeeriumi diplomaatia akadeemias loenguga Euroopa linnade koostööst kaasaegses maailmas.

Tallinna meer kõneleb rahvademokraatia põhimõtetest linnade tasemel, turismi arengust ning koostööst kultuuri, hariduse ja äri vallas. Osa loengust on pühendatud tasuta ühistranspordi projektile, mis käivitati Tallinnas mullu, teatas Raepress.

Kokkulepe loengu läbiviimisest sõlmiti kohtumisel Venemaa välisministri asetäitja Mihhail Bogdanoviga, mis toimus Kreekas foorumil "Tsivilisatsioonide Dialoog". Viimase üritusega on seotud Venemaa Raudteede juht Vladimir Jakunin.

Linnapea ülesandeid täidab Edgar Savisaare äraolekul abilinnapea Eha Võrk.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. March 2014, 17:16
Otsi:

Ava täpsem otsing