Kes on Tallinna Vee uus juht?

Rainer Saad 19. märts 2014, 16:51

Täna valis ASi Tallinna Vesi nõukogu Karl Heino Brookesi homsest ettevõtte juhiks.

Brookes ütles, et ettevõtte uue juhina on tal kavas parandada äritegevust, rõhuasetusega järjepidevusele ja läbipaistvale suhtlusele sidusrühmadega. "Tallinna Vesi võib kindlasti selle teenuse kvaliteedi üle uhke olla, mida pakub pea kolmandikule Eesti elanikest. Ootan huviga osalemist ettevõtte edasises arengus ning koostööd ettevõtte töötajatega," ütles ta börsiteates.

Brookesil on pea 30aastane kommunaalsektoris töötamise kogemus nii Suurbritannias kui ka rahvusvaheliselt.

Viimati töötas Brookes tootmisjuhina ettevõttes Balfour Beatty Utility Solutions, kus vastutas õhuliinide toimimise eest Ühendkuningriis. Sellele eelnevalt on Brookes töötanud pea 25 aastat United Utilities Groupis mitmetel juhtivatel kohtadel.

Ian Plenderleith jätkab juhatuse esimehe ametikohal kuni 1. juunini, mil Karl Brookes võtab tegevjuhi ametikoha üle.

Brookesi CV on näha SIIN.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. March 2014, 16:51
Otsi:

Ava täpsem otsing